Wok To Go bestellen

Zin om je smaakpapillen te verwennen met een overheerlijk wokgerecht, en toch gezond te eten? Dan ben je bij Wok To Go aan het juiste adres. Als je bij ons bestelt, schotelen wij je verrassende en smaakvolle gerechten voor, die dankzij onze bereidingswijze meer dan alleen lekker zijn.

Wij roerbakken onze gerechten met weinig olie en op hoge hitte, daardoor blijven de groenten knapperig en vers en wordt het vlees of de vis lekker sappig en mals. Bovendien blijft dankzij die bereidingswijze essentiële voedingsstoffen als vitaminen en mineralen bewaard in de ingrediënten (in tegenstelling tot bij de meeste traditionele bereidingswijzen). Voor ons is de Wok het perfecte instrument om jou een fantastische maaltijd voor te zetten, en dat in slechts een paar minuten tijd.

We doen meer met eten

We vinden het belangrijk om te zorgen voor lekker en voedzaam eten, maar we doen meer dan dat. Onze Aziatische chefs zetten al vele jaren hun kookkunsten en passie in om jou onderdeel te maken van de Streetfood cultuur waar zij trots op zijn. Wij willen jou die ervaring meegeven met onze gerechten. Dat wil zeggen dat wij koken vanuit de gedachte dat lekker en gezond voedsel voor iedereen beschikbaar moet zijn en goed te betalen, zodat vrienden en familie dat rond de keukentafel met elkaar kunnen delen.

Ons menu

Hoewel ons menu varieert per vestiging, ben je altijd verzekerd van wokgerechten die met aandacht en liefde zijn bereid. Je hebt bij ons de keuze uit verschillende vlees- en vissoorten en ook vegetarische opties. Je kunt kiezen uit fried rice, noodles en udon. Denk daar knapperige en kleurrijke groentes bij, vul het geheel aan met een geurige en inspirerende saus die je naar het Verre Oosten vervoert. Wij zijn pas tevreden met onze gerechten, als jij met een glimlach op je gezicht zit te smikkelen.

Wok Bestellen?

Jij wil de beleving en smaaksensatie van onze wokgerecht vast en zeker niet missen? Je kunt gemakkelijk bij ons bestellen via onze website, of de bekende platformen voor bezorging als thuisbezorgd.nl, deliveroo.nl en ubereats.nl.

We hebben 18 verschillende vestigingen verspreid over Nederland, dus er is er ongetwijfeld een bij jou in de buurt. Wil je graag afhalen? Dat kan natuurlijk.