Wok To Go Amsterdam

Oude Doelenstraat

Wok To Go Oude Doelenstraat Amsterdam

Je loopt door Amsterdam, je maag rammelt en je wil nu meteen lekker en gezond eten. Je bent op de juiste plek bij Wok To Go. Je vindt ons restaurant aan de Oude Doelenstraat, midden in het centrum van Amsterdam op een paar meter van het Damrak, een ideale plek om snel wat lekkers te halen voor tijdens het shoppen. We bereiden het lekkerste eten in no time!

Supersnelle service

De passie van onze master chefs is het koken van Aziatisch Streetfood, die passie delen we graag met jou. We willen al onze klanten een stukje van de Aziatische cultuur meegeven met onze gerechten. Voor ons is het van het hoogste belang dat de gerechten voedzaam en betaalbaar zijn, zodat iedereen van onze creaties kan genieten.

Wok en bites

Ons menu bestaat uit een variatie aan smaakvolle wokgerechten en Bites. Je kunt bij ons sowieso je eigen Wokki samenstellen. Daarbij heb je keuze uit verse en verrassende ingrediënten. De overheerlijke wokgerechten zijn natuurlijk geïnspireerd op de smaken uit Azië. Op onze menukaart vind je daarnaast vanzelfsprekend verschillende authentieke en traditierijke wokgerechten als: Kung Pao Chicken, Black Pepper Beef en Sweet Chili Chicken. Voor de kleine trek hebben we onze Bites. Neem bijvoorbeeld de Crispy Wantan of de Chicken Wings.

Smaak verzekerd

Ons menu bestaat uit vele lekkere gerechten die met passie en liefde zijn bereid. Bij onze favoriete Wokkies vind je bijvoorbeeld de Garden Shrimp, garnalen met een Japanse tuinkruidensaus. Of Kung Pao Beef, rundvlees met een pittige peper-kruiden saus.

Naast deze gerechten hebben we een divers aanbod aan smaken en samenstellingen, dus er zit altijd iets voor jou tussen. Van een ding ben je met al onze Wokkies verzekerd: Dankzij de uitbundige kruiden en specerijen krijg je altijd een verrassende Aziatische Streetfood Experience bij Wok To Go.

Direct bestellen

Helaas wij bezorgen nog niet!

Bezorgtijden

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:
11:30 - 23:30
Dinsdag:
11:30 - 23:30
Woensdag:
11:30 - 01:30
Donderdag:
11:30 - 01:30
Vrijdag:
11:30 - 01:30
Zaterdag:
11:30 - 03:00
Zondag:
11:30 - 00:30