Wok To Go Amsterdam

Reguliersbreestraat

Wok To Go Reguliersbreestraat Amsterdam

Heb je zin in een verrassende én vooral ook lekkere beleving in een van de nieuwste Streetfood Restaurants in Amsterdam? Bij Wok To Go aan de Reguliersbreestraat gebeurt het. Je wordt ontvangen in een nieuwe inrichting die past bij de zintuigprikkelende en spraakmakende Aziatische gerechten die we serveren. Kom langs en ervaar de ultieme combinatie van een Streetfood interieur waarin eenieder zich thuis voelt, en de verrassend, gezonde en trendy menukaart.

 

Wok in het hart van Amsterdam

Je vindt ons restaurant midden in het centrum van Amsterdam, naast Pathé Tuschinski en vlakbij het Rembrandtplein. We hebben de Streetfood cultuur speciaal voor jou hierheen gebracht uit Azië: bijzondere gerechten gebaseerd op traditionele recepten. Tegelijkertijd is ons restaurant nauw verbonden met de plek waar we ons bevinden. Straatkunstenaar Metro, die ook petjes personaliseert met zijn graffiti kunsten op het Rembrandtplein, heeft twee grote en supervette graffiti murals gespoten in ons restaurant: die wil je zien. We hebben 80 zitplaatsen, ook één voor jou!

 

Kom je eten?

Ons menu is rijkelijk gevuld met een divers palet aan verrassende Aziatische smaken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor Tikka Massala Salmon of Kung Pao Chicken, en voor de vegetariërs hebben we o.a. Asian Greens en Thaisty Red. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een small size deal te eten, dan ben je verzekerd van een goede maaltijd voor een betaalbare prijs. Voor nog geen 5 euro krijg je een overheerlijke Wokki. Onze small size deals zijn daarmee uitermate geschikt voor lunch, je kinderen of om een gerecht te proberen en natuurlijk ook voor de kleine, lekkere trek.

 

Wil je liever zelf je Wokki samen stellen?

Je kunt er bij Wok To Go Amsterdam natuurlijk ook voor kiezen om je eigen Wok samen te stellen, waarbij je keuze hebt uit verschillende vlees- en vissoorten en sauzen. Bovendien krijg je altijd knetterverse seizoensgebonden groenten in je Wok.

 

Voor liefhebbers van IJsthee is het goed om te weten dat we huisgemaakte en verfrissende ice tea serveren, met keuze uit zes verschillende smaken: Passionfruit, Mango, Peach, Matcha, berry en Classic. Door welke smaak laat jij je verrassen?

 

Kun je niet wachten?

Kom vandaag nog langs en geniet van ons overheerlijke aanbod. Je kunt ook langskomen voor de lunch en je zakenrelatie trakteren op een gezonde en lekkere wok. Ons adres is Reguliersbreestraat 20. Als je liever wil online bestellen, kan dat natuurlijk ook. We zetten het klaar voor afhalen, of bezorgen het bij je thuis. Kijk op onze website en bestel eenvoudig.

Direct bestellen

Kies iets lekkers uit het menu en plaats je bestelling.

Bezorgtijden

Maandag:
11:30 - 22:00
Dinsdag:
11:30 - 22:00
Woensdag:
11:30 - 22:00
Donderdag:
11:30 - 22:00
Vrijdag:
11:30 - 22:00
Zaterdag:
11:30 - 22:00
Zondag:
11:30 - 22:00

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:
11:30 - 22:00
Dinsdag:
11:30 - 22:00
Woensdag:
11:30 - 22:00
Donderdag:
11:30 - 22:00
Vrijdag:
11:30 - 22:00
Zaterdag:
11:30 - 22:00
Zondag:
11:30 - 22:00