Goed om te weten

Misschien vind je het wel leuk om te weten dat…

Wok To Go werkt met een centrale keuken voor research en development.

Onze Aziatische topchefs zijn dagelijks bezig om nieuwe gerechten te creëren die passen bij de laatste trends. Zij werken elke dag met passie aan nieuwe gerechten. 

Daarnaast houden ze bezig met het constante bewaken van de kwaliteit van onze recepten en de naleving in verschillende vestigingen. Zo kun jij er op vertrouwen dat je in elke vestiging van Wok To Go terecht kunt voor verrassende gerechten en voedsel dat is bereid volgens de hoogste kwaliteitsstandaard

Wok To Go het typerende wokbakje bekend heeft gemaakt in Nederland

Kun jij je voorstellen dat het wokbakje, dat wij liefkozend de Wokki Box noemen, helemaal nieuw was in Nederland? Vast niet, nu zijn Wok To Go en de Wokki Box niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Toen wij in 2003 onze eerste vestiging openden in Utrecht hebben wij de Wokki Box speciaal voor jou meegenomen uit China. You’re welcome.

Wok To Go elk seizoen een nieuwe Chef’s special lanceert.​

Het rondgaan van de seizoenen heeft ook invloed op het gemoed van onze topchefs. Of het nu het vallen van de blaadjes is of een onverwachte lentekriebel, soms krijgen ze het gewoon op hun heupen. Dan kunnen ze niet anders dan iets speciaals maken om uitdrukking te geven aan dat gevoel. Het inspireert ze tot gerechten die je normaal gesproken niet op het Wok To Go-menu zou verwachten. Telkens krijg je trendy, verrassende seizoensgebonden gerechten, die zintuigenprikkelend zijn, en gebaseerd op de vraag die in de markt leeft.

Wok To Go veel zorg en tijd besteed aan het selecteren van ingredienten.

De smaak van wokgerecht valt of staat met de kwaliteit van de ingrediënten. Wij vinden het erg belangrijk om te werken met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Dat betekent dat we altijd werken met verse, seizoensgebonden groenten. Het betekent ook dat we bij het selecteren van ons vlees kiezen voor smaakvolle, magere rund- en kipsoorten, waarbij we als het kan kiezen voor Halal.​