Wok bestellen

‘Wat eten we vandaag?’ een vraag die zich iedere dag weer herhaald. Wij weten vandaag het beste antwoord op die vraag: Een heerlijke traditionele wok vol met verse groente en een lekkerste saus. Waar bestel je dat? Bij Wok To Go. Wij laten jou genieten van een Asian Streetfood beleving: gezond en smaakvol eten, dat goed te betalen is en ook nog eens snel klaar. Bestel snel!

Passie voor koken

Onze chefs maken de lekkerste authentieke wokgerechten al sinds 2003, dat is al ruim 17 jaar! Wij willen minstens nog eens 17 jaar onze smaakvolle gerechten aan jou voorschotelen. Onze chefs hebben namelijk een passie voor het koken van gerechten uit de Aziatische keuken. Die passie delen we graag met jou door je te laten proeven van ons verrassende Aziatische Streetfood. Zo maak jij een mooie ervaring mee en kan je genieten van de lekkerste wok met verse groenten en heerlijke kruiden en specerijen.

Aziatische lekkernijen

Als je een bestelling bij ons plaatst kun je kiezen uit een gevarieerd en divers menu – let op: het menu verschilt per vestiging. Je bent hoe dan ook verzekerd van een Wokki Box vol Aziatische lekkernijen. Of het nu gaat om geroerbakte en verrassende gerechten of onze Asian Streets Bites. Wij zijn er zeker van dat jij en je vrienden zullen genieten van ons Streetfood.

Populaire gerechten bij onze restaurants zijn: Teriyaki Chicken, Kung Pao Beef en Tornado Shrimp. 

Wok bestellen?

Al trek gekregen in een smaakvolle wok? Bestel dan meteen bij ons!

Wanneer je bij een van onze restaurants wilt bestellen kun je dat via verschillende platformen zoals ubereats.com, deliveroo.nl of thuisbezorgd.nl of via onze eigen website. 

Liever afhalen bij ons? Dat kan natuurlijk ook. Als je vragen of opmerkingen hebt horen we het graag van je. Je kunt contact met opnemen met de vestiging het dichtst bij jou. Klik verder op onze website om achterhalen welke dat voor jou is.

Eet Smakelijk!