Wok afhalen

Na een lange dag trek in een smaakvolle en gezonde wok? Of wil je snel een authentiek gerecht voor de lunch? Dan is Wok To Go ideaal, de naam zegt het al zelf “To Go”. We maken onze verse wokgerechten supersnel voor je klaar. De wokgerechten zitten vol met krachtige kruiden en specerijen. Zo krijg jij de smaakvolle kant van Azië te proeven en brengen wij een lach op je gezicht. Kom vandaag nog een wok afhalen en ervaar het zelf.

Verspreid over het land

Wok To Go heeft ondertussen 21 filialen verspreid over heel Nederland je kunt dus gemakkelijk bij ons terecht voor een verrassend wokgerecht. Wij willen jou gelukkig maken met ons eten. Dit doen wij door jou te laten genieten van onze traditionele wokgerechten. Wij combineren onze passie voor koken, creativiteit en authentieke smaken met plezier en het gemak van afhaalmaaltijden. De passie van onze chef koks voor de Aziatische keuken komt terecht in al onze wokgerechten.

Verschillende verse gerechten

We hebben verschillende verse gerechten met intense en heerlijke smaken. De gerechten zijn geïnspireerd op de smaken uit Azië. We hebben diverse smaakvolle noodles met verschillende levendige kruiden en specerijen. Een aantal overheerlijke wokgerechten die wij ondere andere op ons menu hebben staan zijn: Sweet & Sour Chicken, Teriyaki Chicken, Tjap tjoy Chicken en Kung Pao Shrimp. Uiteraard serveren wij ook vegetarische gerechten zoals: Vegetable deluxe en Thaisty Red. Je kan bij ons ook je eigen Wokki box samenstellen met jouw favoriete ingrediënten!

Let op! Niet alle vestigingen hebben precies hetzelfde menu.

Ervaar het zelf

Loop het water je al in de mond bij de gedachte aan het eten van een lekker wokgerecht? Dan kan je een wokgerecht afhalen of bestellen bij een van onze 18 filialen in Nederland. Kijk verder op onze website om een filiaal bij jou in de buurt te vinden.