Wok To Go Roermond

Schaarbroekerweg

Wok To Go Roermond

Heb je net de hele middag gewinkeld in het Retailpark en ben je op zoek naar iets lekkers én gezonds om af te halen? Bij Wok To Go Roermond staan onze chefs voor je klaar om razendsnel een overheerlijk wokgerecht te bereiden. Dus heb je zin in een hot and steamy Wokkie, kom bij ons langs en laat je verrassen door de smaak van Aziatisch Streetfood. Waar wacht je nog op?

Oosters Streetfood

De beste Aziatische chefs bereiden en vernieuwen al sinds 2003 de beste wokgerechten. We willen jou gelukkig maken met eten. Hoe we dat doen? Met onze met liefde bereidde en verrassende gerechten bieden we jou de beleving van Aziatisch Streetfood. Onze gerechten worden geserveerd in een Oosters eetbakje, onze Wokki Box, om helemaal in de sfeer te komen. Als jij geniet zijn wij tevreden. Daar draait het toch om?

Smaakvolle Wokkies

Ons menu bestaat uit smaakvolle Wokkies! Zoals deze wokgerechten: Garden Prawn, Teriyaki Chicken, Babi Pangang, Curry Chicken en Vegetarian Tjap Tjoy. Aan de basis van al onze gerechten ligt een authentiek recept. Van een aantal dingen ben je altijd verzekerd: een heerlijke kruidige saus en verse en seizoensgebonden ingrediënten. Op ons menu vind je ook Street Bites, Aziatische snacks als Spring Rolls, Butterfly Shrimps en een Curry Surprise. Lekker en makkelijk te delen met je vrienden!

Langskomen mag altijd

Heb jij honger gekregen en wil je meteen bij ons langs komen? Dat kan natuurlijk! Onze gerechten zijn in een mum van tijd geroerbakt. Ons restaurant zit vlakbij de snelweg A73 en N280 – dus we zijn gemakkelijk te bereiken met de auto.

Heb je verder nog vragen voor ons? Bel gerust en we helpen je graag verder. Het nummer van Wok To Go Roermond is 0475 350 123. Langskomen mag altijd!

Direct bestellen

Helaas wij bezorgen nog niet!

Bezorgtijden

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:
11:30 – 20:30
Dinsdag:
11:30 – 20:30
Woensdag:
11:30 – 20:30
Donderdag:
11:30 – 20:30
Vrijdag:
11:30 – 20:30
Zaterdag:
11:30 – 20:30
Zondag:
11:30 – 20:30