Wok To Go Nieuwegein

Cityplaza, Schakelstede

Wok To Go Nieuwegein

Wat eten we vanmiddag of vanavond? Een overheerlijke Aziatische wok natuurlijk. De gevarieerde menukaart heeft voor iedereen iets lekkers. We maken de gerechten met de allerbeste ingrediënten en bereidingstechnieken. Het is onze missie om een glimlach op je gezicht te toveren met onze wokgerechten.

Supersnelle service

De passie van onze master chefs is het koken van Aziatisch Streetfood, die passie delen we graag met jou. We willen al onze klanten een stukje van de Aziatische cultuur meegeven met onze gerechten. Voor ons is het van het hoogste belang dat de gerechten voedzaam en betaalbaar zijn, zodat iedereen van onze creaties kan genieten.

Waar jij zin in hebt

Ons menu bestaat uit traditionele en authentieke wokgerechten. We gebruiken altijd verse ingrediënten en voegen daar krachtige Aziatische kruiden en specerijen aan toe. Heb je zin in kip? Dan kun je bijvoorbeeld de Masala Curry Chicken proberen. En als je meer trek hebt in rund dan is de Black Pepper Beef ongetwijfeld iets voor jou. Voor de vegetariërs hebben we bijvoorbeeld Red Curry Veggie of Indian Summer Breeze. Voor de kleine trek (of als bijgerecht) serveren we Asian Bites: Butterfly Shrimps, Chicken Wings, Bucket Rolls en nog veel meer.

Wie wij zijn

Wok To Go serveert al sinds 2003 de lekkerste wokgerechten in Nederland. Onze gepassioneerde master chefs zijn voortdurend bezig om nieuwe en spannende smaken toe te voegen aan ons menu. Verse en eerlijke producten staan daarbij hoog in het vaandel. Dankzij onze bereidingswijze, roerbakken op grote hitte, blijven zowel de smaak als de gezonde voedingsstoffen bewaard in jouw gerecht.

Direct bestellen

Afhalen via bestelsite is mogelijk. Helaas momenteel geen bezorging mogelijk

Bezorgtijden

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:
11:30 – 21:00
Dinsdag:
11:30 – 21:00
Woensdag:
11:30 – 21:00
Donderdag:
11:30 – 21:00
Vrijdag:
11:30 – 21:00
Zaterdag:
11:30 – 21:00
Zondag:
11:30 – 21:00