Wok To Go Utrecht

Proostwetering (foodspot)

Wok To Go Proostwetering Utrecht

Hou jij van nieuwe smaken en verrassende ervaringen? Kom eten bij Wok To Go in Utrecht.  We maken de lekkerste wokgerechten met heerlijke sauzen, verse groentes en krachtige specerijen en kruiden. Wok To Go heeft een menu vol met kwaliteits gerechten waar je van kan genieten. Als jij met een glimlach op je gezicht naar buiten loopt zijn wij tevreden.

Hoe zorgen we daarvoor?

Ons wokbakje, de Wokki Box, is niet alleen gevuld met smaakvolle, geroerbakte gerechten. We doen in elk bakje een extra ingrediënt: de Aziatische Streetfood cultuur. Gezond en betaalbaar eten, dat je gemakkelijk kunt delen met je vrienden, dat is waar wij voor staan. Dankzij onze bereidingswijze is het ook nog eens razendsnel klaar. Zo neem je in een mum van de tijd de geuren en kleuren en smaken van Azië mee naar huis.

Proef de passie

Onze master chefs zijn uit Azië hier om hun passie voor Aziatisch eten met jou te delen. Zij creëren en vernieuwen al sinds 2003 onze overheerlijke gerechten en recepten. Kom bij ons langs en proef die passie tijdens het eten van onze verrassende en inspirerende wokgerechten. Doordat we wokken met weinig olie op grote hitte, blijven de smaak en gezonde voedingsstoffen bewaard. Zo heb jij een gezonde en lekkere maaltijd en de Aziatische Streetfood beleving in één.

Kom afhalen!

In de buurt en trek in hot and steamy wok? Kom snel langs!

Helaas bezorgt ons restaurant op het moment niet, maar je kunt altijd bij ons je favoriete maaltijd afhalen! Gemakkelijk en snel staat jouw overheerlijke goed gevulde Wokki Box voor je neus. Wil je graag telefonisch contact opnemen met één van onze medewerkers dan kan je ons bereiken.

Onze medewerkers helpen je graag verder.

Alvast eet smakelijk!

Direct bestellen

Helaas wij bezorgen nog niet!

Bezorgtijden

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:
12:00–20:30
Dinsdag:
12:00–20:30
Woensdag:
12:00–20:30
Donderdag:
12:00–20:30
Vrijdag:
12:00–20:30
Zaterdag:
12:00–20:30
Zondag:
12:00–20:30